tirsdag den 17. november 2015

Små baby portrætter og store hvalpe film

Så er det tid for et lille kig ind i vores hverdag, for de store hvalpe som er 8 uger i weekenden og rejseklare, bliver det sidste hilsen. (dog kommer der lidt fotos af dem som blir et par uger mere ;0) Og for de små hvalpe som er en uge gamle nu, er det tid til deres første portrætfotos. :0)

Vores dejlige 7 uger gamle hvalpe, er ved at være nogle ordentlige bamser. Der er fart over feltet og også masser af lyst til hygge. De er er stort set renlige og har kun meget få tisse uheld- så flot! De er rigtig dygtige til at komme når vi kalder og stoppe ved døren. De vil gerne sitte for kontakt og nyder så meget at komme op og hygge. De er bare klar til at komme videre til deres familier og få nye udfordringer. På torsdag kommer dyrlægen forbi og de får ship, vaccine, sundhedsbog og eu-pas. :0)

De små fine hvalpe har det godt og trives og har alle taget godt på den første uge. Dog skete det triste at en af hvalpene pludselig døde i tirsdags, og vi tror måske mor har kommet til at træde på den :0( det er meget sjældent vi mister en hvalp, men den første uge er de meget udsatte, og vi glæder os over at de 9 andre har det godt og er ved at være ovre den første skrøbelige tid. Mor passer godt på dem og holder dem fine og rene :0) I kan se de smukke hvalpe nedenfor og også hvem der er lagt billet ind på og hvem der mangler en familie. Pt. er 7 reserveret og en smuk sort hun og en smuk gylden hun mangler en familie.

God fornøjelse!
Flot glathåret gylden hun mangler en familie :0)



Anne og familiens smukke lille sorte hun med krøller :0)



Familien Axelsens fine lille Liva, sorte hun med sølv og krøller.



Fin sort hun med krøller og lidt hvidt på brystet mangler familie 



Familien Ræbilds skønne krøllede hun Pepper :0)



Cecilie og Simons flotte Mahogni farvede krøllede han :0)



Familien Voss flotte han med hvidt slips og glat pels :0)



Cecilie og familiens sort han med glat pels




Fam Sanders skønne hun med sølv og glat pels :0)



Tak fordi i kiggede med-
Vi ses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar