tirsdag den 6. juni 2017

Hverdags hygge og leg

Denne uge får i lige en lille filmhilsen med lidt alm hygge og leg. Som I kan se så tumler hvalpe og børn med hinanden, og det er bare godt de er trygge ved hinanden, og at hvalpene bliver robuste. Dog sørger jeg altid for at guide børn og hvalpe så det går godt, og evt samle op hvis legen er blevet for vild.

Lady og Sofia de to dejlige mødre hjælper også godt til med opdragelse og legetræning med de små :0) Sofias får snart besøg af dyrlægen og er klar til at rejse sidst på ugen. De kan bare klare det hele syntes de, og er bare så dygtige til både kom, stop og sit også til at putte og være rolige :0) Ladys skønne basser er også godt med og lærer så småt kom, stop og sit. Jeg tænker de kan komme med om i haven næste uge, de er endnu ikke helt lydhøre nok til at komme med på tur ;0)

Han er bare Så fin :0)
Søde Ludvig mangler jo endnu et hjem, og jeg håber snart hjemmet kommer for vores dreng Levi syntes bestemt vi skal beholde ham, og det går ikke lige ;0) Ring 29923008 Hvis I har et hjem til ham
:0)

Dejlige Ajcas søde små hvalpe trives og er nu begyndt at komme ud og se den store verden. De har også alle fået hjem, og mange havde besøg i weekende, det var så hyggeligt! Særligt Ella er glade for de helt små og mor Ajca er så sød til at lade Ella være med, hun er så rar en hund.  :0)

Tak fordi I kiggede med!
Vi ses - vuf vuf

Se mere om os på www.unique-dogs.com


Ingen kommentarer:

Send en kommentar