fredag den 24. januar 2020

Velkommen til Pippi og Mailo´s dejlige goldendoodle hvalpe

Så fik Pippi og Mailo de dejligste goldendoodle hvalpe. Første hvalp kom kl.4 har og det gik så stille roligt. Alle har det godt og vi er glade for vi nu kan præsentere de fine små hvalpe.
Skønne mor Pippi



Dejlige far Mailo



Det blev til tre flotte hvalpe, en sort han, en gylden han og en sort hun. De blev født d. 23.01.20. Vi forventer at hvalpene bliver 12-17 kg og ca 40-45 cm. De vil være rejseklare fra d. 19.03.20. Vi forventer de alle vil have klippepels.

Jeg skriver en sms ud til de første på hvalpelisten denne uge og hvis man er interesseret i en af hvalpene, så skriver I en sms til mig på 29923008, senest søndag aften og jeg ringer tilbage på mandag.

Der er besøgsdag for dem som har lagt en billet ind på en hvalp lørdag d. 08.02.20 kl 11.00-12.30.

Nedenfor kan I se billeder af de små og deres forældre, samt proceduren og svar på de mest almindelige spørgsmål. I kan også se flere skønne søskende/halvsøskende på denne blogs gamle afsnit.

Smuk sort hun

Flot gylden han

Flot sort han

De var alle tre hurtige til at få sig lagt til, og allerede inden de var tørre fik de en tår mælk.


Procedure og svar på de mest almindelige spørgsmål

Efter I skriver Jer op på ventelisten, vil I ikke høre mere, før I får en sms når vi har fået hvalpe, så nogle gange må man vente lidt . I kan se hvalpeplaner her.

Et par dage efter hvalpene er født skriver jeg først en sms til Jer. De der så ønsker det vil efterfølgende blive ringet op som de står på ventelisten i rækkefølge, og man får så tilbudt at kunne ligge billet ind på en af hvalpene, som man har set fotos af på bloggen, det koster 1.000kr som trækkes fra prisen. Når hvalpene er ca. 2-3 uger holder jeg nogle besøgsdage, hvor familier som har lagt billet ind på en hvalp kan komme på besøg og hygge med hvalpene. Hvis man her så gerne vil reservere den hvalp man har lagt billet ind på, eller en anden hvalp der mangler en familie, så skriver vi købskontrakt og I indbetaler depositum når i kommer hjem (Samlet pris er 15.000kr). På besøgsdagen er der også et klar parat start hvalpekursus sidst på dagen, som er gratis for købere, samt fremvisning af godt hundeudstyr man kan købe eller blive inspireret af. På hvalpenes blog kommer der film og fotos ud skiftevis hver uge så i kan følge med hjemmefra. Når hvalpen er 8 uger, er den klar til at komme hjem til Jer Vi er meget fleksible med afhentningsdatoen, så I kan få det til at passe med Jeres hverdag. Efterfølgende er der livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredsheds garanti!

Vores hvalpe er ikke kun unique udenpå, men har også en unique start. Her er hvalpen til Jer der gerne vil starte på plussiden. Vores søde hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælne. De har Chip, sundhedsbog, EU pas. Vores hvalpe er opdræt inde med MEGET børnekontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af exam. dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem.

De har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, madskål, prutteposer, tyggeben, halsbånd og snor, og på hvalpenes blog er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti. I har også mulighed for at deltage i vores lille "klar parat start hvalpekursus".

Alle vores doodler koster 15.000kr, og i kan læse anbefalingerne her om investeringen i en god start er givet godt ud.

Almindelige spørgsmål: 

Neutralisering?

Vores hvalpe er ikke neutraliserede, da forskning viser at deres hormoner er meget vigtige for at hvalpene kan udvikle sig fysisk og psykisk korrekt. Vi anbefaler at vente med overvejelsen til de er over 8 mdr. Så kan man også se om det er nødvendigt.


Han eller hun, labradoodle eller goldendoodle?


Han og hunhunde er lige skønne familiehunde, og der er ikke temperaments forskelle på de to køn. Der er heller ikke for os at se rigtig forskel på om det er goldendoodle eller labradoodle. Begge typer er kloge og samarbejdsvillige hunde, som tilpasser sig meget deres familiers livsstil.


Pels, farve og størrelse?

På vores kursus giver vi råd om en god start, og også om pelspleje. Det er nemt at holde pelsen på en doodle når man bare ved hvordan. Flere spørger til hvilken type pels man kan vente, og det kan man faktisk først se når hunden er voksen, medmindre man undersøger hårene under et mikroskop. Vi kan give nogle kvalificerede bud på pels, størrelse og farve som voksen, men da hvalpene er blandinger vil det kun være et gæt. Dog vil de alle være skønne familiehunde som har en god bagage masser af børnekontakt og omgængelighedstræning mm.


Træning med bur?

Vi anbefaler at hundene lærer at være alene hjemme og renlige. Her vil vi tilføje at det ikke er lovligt at bruge bur som er lukket hele natten eller dagen. Hvis man bruger bur med åben dør, kan det være en rigtig hyggelig hule for hvalpen.


Mulighed for besøg?

Vi har rigtig mange henvendelser på skønne familier der gerne vil besøge os og vores hunde. Da hundende jo er familiehunde og en del af vores hjem, har vi måtte sige, at besøg kun er for hvalpekøbere på udvalgte besøgsdage, så vores hjem ikke bliver en banegård. Men vi har utrolig mange skønne familier som har fået dejlige doodler fra os og gerne vil vise dem frem. I kan spørge dem på vores facebook gruppe Unique-Dogs.


Må man selv få hvalpe på en hund købt fra Jer?

Ja, når I har købt en hund fra os, så er hunden Jeres.


Hvordan med to hunde og katte?

Hvis man gerne vil have flere hunde eller hund og katte sammen, så er de generelle anbefalinger at vælge dem hvor der er nogle forskelligheder så de nemmest kan få et naturligt hiraki. F.x. en stor og en lille hund. Han og hun går generelt rigtig godt sammen. Forskellige aldre kan også være godt. Har man overskud til at træne og aktivere flere dyr, så er vores erfaring også at dyrene har rigtig stor glæde af hinanden!


​Tak fordi i kiggede med, læs mere om os på www.unique-dogs.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar