torsdag den 30. april 2020

Dyrlægebesøg og de sidste portrætfotos inden afrejse :0)

I dag havde vi besøg af dyrlægen og alle vores skønne goldendoodlehvalpe fik vaccine, chip, sundhedsbog og EU-pas. De fik også ros for at være søde til at blive undersøgt og håndteret. Ja de er jo nogle kælepotter, så dyrlægen fik også et par kys på kinden. Vi har hygget og trænet en masse med
de dejlige goldendoodlehvalpe, og kan sige i bare skal glæde Jer. De er så søde og dygtige!

Vi glæder os også til at møde Jer og få svaret på Jeres spørgsmål så hvalpene kan komme godt hjem. I må meget gerne skrive til mig og aftale hvornår i kommer, så jeg lige kan koordinere det, sådan I kan komme hver for sig. Jeg har det hele klar til Jer, i behøver kun at tage en flaske vand med til turen hjem, også en liste med Jeres spørgsmål ;0)

Nu ses vi snart, og jeg vil ønske Jer en rigtig god tur hertil og god fornøjelse med de sidstet portrætfottos af de dejligste goldendoodlehvalpe!

Obs: nogle gange siger GPS at Bredgade 90 7540 i Feldborg er inde i landsbyen, men vi bor lige udenfor, på en gård med stråtag. Der står to store sten ude ved vejen med 90 på, og vi bor for enden af grusvejen.


Her er de sidste portrætbilleder af vores skønne goldendoodlehvalpe



 Her er dejlige Margo :0)


Også søde Rita :0)


Så har vi dejlige Laika :0)


Også kom dejlige Bella :0)


Så blev det skønne Chapos tur :0)


Bagefter kom dejlige Evee :0)


Så blev det skønne Carlos tur :0)


Søde Hubert sidder så pænt her :0)


 Så har vi skønne Karsten :0)


Også til sidst søde Maggie :0)



Mange tak fordi i kiggede med :0)
Se mere om os på www.unique-dogs.com

1 kommentar:

  1. Hej vi er en lille familie på tre pesoner vi har dsv næsten lige mistet vires hund så vi er interesseret i en ny hund har i muglivis flere af denne race

    SvarSlet