mandag den 15. maj 2017

Sikke en dejlig weekend vi havde, vejret var så godt at Sofias skønne hvalpe på nu 4 uger var ude for første gang :0) I kan se dem i filmen her, også er der også et lille besøg hos Ladys dejlige stor basser på 2 uger og til Ajcas små fine hvalpe der jo ikke er en uge endnu ;0)

Alle trives og vi hygger om dem. Sofias søde store er vi ved at øve kom- med fløjte indkald, sit, renlighed og omgængelighed- impulskontrol. Det går så fint og om to uger kan I se hvor dygtige de er blevet i den næste film. Ladys dejlig hvalpe har taget godt på og har åbnet øjnene, nu vralter de også så småt rundt og begynder at finde ud af hvem vi er :0) Ajca små pus tager også fint på og deres lyse næser er ved at være fint sorte.

Der er endnu 2 flotte hanner af Sofias 9 hvalpe som mangler en familie, alle Ladys er reserveret, og af Ajcas er der 1 fin sort han. :0) De er alle sorte, men kan blive med sølv indenfor et par år. I kan se billeder af Sofias 2 dejlige hanner nedenfor, her også et par billeder af voksne hunde i familien med sort eller sølv pels. Se og læs mere om dem på de ældre oplæg på bloggen :0)

Ønsker du at reservere en af de dejlige goldendoodle hvalpe så kontakt Maria på 29923008


Søde krøllede Sofus mangler en familie :0)

Lille søde Ludvig mangler en familie :0)




Tak fordi I kiggede med!
Se mere om os på www.unique-dogs.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar